Cirugía Plástica Reparadora i Estética
drballesta.com  
Assegurances mèdiques
Centres col·laboradors
Clíniques i hospitals 
Curriculum Vitae
Equip humà
Tractaments i operacions


>> Activitats científiques
>> Activitats ONG
>> Contacte
>> Notícies

Notícies

UMM. UNITAT DE MASTOLOGIA MASCULINA.

El DR Juan Ballesta i el seu equip de metges han posat en marxa i han desenvolupat, des del mes de novembre de 2005 una nova unitat assistencial, la U. M. M. (Unitat de Mastologia Masculina). La glàndula mamària té la mateixa importància en els homes que en les dones però se sol oblidar. Això no vol pas dir que sigui menys important. La unitat està composada per especialistes experimentats en el camp del tractament de les afeccions de la glàndula mamària masculina, tant des del punt de vista del diagnòstic, Rx, Ecografia, RMN, RMN3d, Citologia, etc, com des del punt de vista del tractament de les afeccions d'aquesta glàndula que poden abastar des d'afeccions congènites (ex. Síndrome de Poland), del desenvolupament (ex. ginecomàsties) i fins i tot oncològiques (ex. càncer de mama).

ACTIVITATS ONG.

Dins del VIII Congrés Hispanosiri, celebrat al març de 2005, a Damasc, vam efectuar diverses intervencions quirúrgiques de reconstrucció mamària immediata a dones síries, afectades per un càncer de mama, amb una doble lectura, docent i assistencial. Aquestes intervencions es van realitzar a l'Hospital Assad University de Damasc.

Al mes de desembre de 2005 vam realitzar la primera intervenció de cirurgia plàstica reconstructiva a una nena de la República Àrab Sahraui Democràtica (Sàhara), afectada per les seqüeles d'una cremada al nivell del coll.
 
Per qualsevol dubte 14357jba@comb.cat
- Disseny de la pàgina web: www.einnova.com
© 2006 - 2017 - Doctor Joan Ballesta - Tots els drets reservats -