Cirugía Plástica Reparadora i Estética
drballesta.com  
Assegurances mèdiques
Clíniques i hospitals 
Curriculum Vitae
Equip humà
Tractaments i operacions


>> Activitats científiques
>> Activitats ONG
>> Contacte
>> Notícies

Clíniques i hospitals

L'hospital Universitari del Sagrat Cor de Barcelona, (H.O.S.C) és un hospital emblemàtic fundat  l'any 1879 i situat en el centre de la ciutat de Barcelona.

 

Des de la seva creació s'ha caracteritzat per una marcada vocació assistencial però també per la seva tasca docent i universitària així com investigadora.

La característica principal d'H.O.S.C. és el seu funcionament com el d'una clínica privada, però amb tots els avantatges d'un hospital modern, on destaca la seva alta dotació tecnològica encaminada a garantir la màxima qualitat assistencial i la seguretat dels pacients però sense oblidar la calor que representa el tracte humà personalitzat.
L'Hospital de Barcelona és una entitat privada, propietat de la Societat Cooperativa d'Instal·lacions Assistencials Sanitàries (SCIAS) , construït per satisfer les necessitats d'hospitalització i d'urgències dels seus socis propietaris, que són, alhora, assegurats d' Assistència Sanitària Col·legial.
Situades en una zona residencia molt tranquil·la de la zona alta de la ciutat de Barcelona, el barri de Sarrià-Sant Gervasi, les instal·lacions del Centre Internacional de Medicina Avançada comprenen dos edificis: "La Masia" que té tres plantes i un soterrani sota el jardí, i l'"Edifici Principal", un edifici de nova planta i d'estructura singular amb una doble façana de vidre.

Fundada en 1926, propietat del Grup Mutua Madrileña, renovada en la seva totalitat amb els últims avanços tecnológics l'any 2009. La clúnica at&ueacute;n a pacients d'Adeslas, empresa del grup, així com a pacients particulars.

és la clínica de referència d'Adeslas per a Barcelona i está situada al carrer Torrent de l'Olla, 1, cantonada C/ Córsega, 347, molt próxima a l'encreuament entre Passeig de Gracia i l'Avinguda Diagonal, en un dels barris més emblemátics de Barcelona.

. 
- Disseny de la pàgina web: www.einnova.com
© 2006 - 2017 - Doctor Joan Ballesta - Tots els drets reservats -